Vip tiket

5
(1)

Vip tiket je poseban odeo naše web-stranice u kojima omogućavamo svim našim korisnicima da zarade. Koristeći naše stručno mišljenje uz analize,  trudimo se da pogodimo što je moguće više tipova. 

 

Svi smo svedoci da je danas jako teško pogoditi bilo koju utakmicu ili proći bilo kakav tiket.  Razlozi su različiti ali sigurno je samo jedno neizvesnost. Sa nama neizvesnost nije neminovnost. Možda se pitate zašto

vip tickets

Razlog je posve jednostavan:

Mi plaćamo druge da tipuju za nas odnosno vas

Najveći stručnjaci na Balkanu, tačno 10 servisa radi za nas, sa dugogodišnjim iskustvom i pobedničkim nizom tipuju za Vas. Ali da to ne bi ostalo na praznoj reči pogledajte koji su naši Vip tiketi prolazni

Ne časi ni časa i lupi prijavi se za Vip tiket

Naše cene za Vip tikete su vrlo simbolične

30 eura – 1 mesec

75 eura – 3 meseca

120 eura – 6 meseci

Osnovni paket Srednji paket Full paket
30 eura
75 eura
120 eura

Plaćanjem putem pošte, na bankovni račun ili preko kladionice. Za korisnike iz inostranstva omogućeno plaćanje pay – pallom.

Iskustvo od :

0
Godina

Vip tikete uključuju fudbalske, košarkaške i teniske mečeve

fudbalske analize

Kao što vidiš vip tiket je odlična prilika da fino zaradiš. Pridruži se danas jer ovako dobro priliku nećeš skoro imati. Uz naše tikete možeš dobiti i različite poklone.   Ne bavimo se dojavama već samo usko specifičnom analizom baziranom na istoriji njihovih pređašnjih susreta, povreda, suspenzija.

Prijavi se

Oceni nas

Klikni na zvezdama da nam daš ocenu

Srednja ocena 5 / 5. Ocene 1